Welkom single, solo, pensionado, culti, dink, student, wereldwijze senior, bijtje, veggie, stadsmus, bohemien, huismus, nieuwe Utrechter, ondernemer, ervaren Utrechter, zwaluw, city slicker, oudere jongere, barista, koolmees, artiest, lokale held.

 

Wonen, werken, ondernemen en recreëren: wat je ook wilt, wat je ambitie ook is, iedereen is welkom op Smakkelaarspark. Op een plek die verwondert door een unieke combinatie van groen en architectuur, vind je rust in een stad die bruist van de energie.

1/1 Impressie Smakkelaarspark

ONTWIKKELING + LOCATIE

EEN
UITZONDERLIJK
IDEE,
INTELLIGENT
UITGEVOERD

Waarom verander je een plek in het hart van de stad, waar het altijd druk is, in een duurzame oase van rust? Waarom ruil je het altijd aanwezige geluid van verkeer in voor het gezoem van bijtjes en het tsjilpen van vogels? Het antwoord is simpel: omdat de toekomst daar om vraagt.

 

Beleef een manier van leven, wonen en werken die je niet eerder hebt meegemaakt. Op een plek waar je dat nooit had verwacht. Laat je verrassen door het vele groen, door de ruimte die geboden wordt aan cultuur en diversiteit, aan jonge gezinnen en senioren, aan studenten en ondernemers.

 

Smakkelaarspark is een ambitieus plan wat is bedacht voor mensen die het stadsleven omarmen, maar dan wel op zo’n manier dat je leven er beter van wordt. Letterlijk. Want het innovatieve parametrisch ontwerp creëert midden in de stad een gezonde leefomgeving waar je werkt en woont in gezonde gebouwen en woningen.

1/1 Impressie Smakkelaarspark

WONEN + WERKEN + FACILITEITEN

WONEN,
WERKEN EN
ONTSPANNEN
TUSSEN SAPPIG
GROEN EN
HEMELSBLAUW.

In Smakkelaarspark gaat het om jouw kwaliteit van leven. Daarom staat het groen van het park centraal. Dit grote, glooiende stadspark vormt een wonderlijk stuk natuur in de Utrechtse binnenstad. Hieromheen gaan vier gebouwen op bescheiden wijze de hoogte: het Kadegebouw, Parkgebouw, Havengebouw en het Theehuis.

 

De manier waarop deze gebouwen als een mozaïek ten opzichte van elkaar staan, creëert een enorme ruimtelijkheid. Dat gevoel wordt versterkt het groen door te trekken op gevels en daken, waardoor binnen en buiten heel natuurlijk in elkaar overvloeien.

Het mozaïek laat ook tal van plekjes in het park ontstaan, elk met een eigen sfeer en intimiteit. Heerlijk om daar op een terras neer te strijken, lekker te picknicken, een boek te lezen of gewoon niks te doen. En heel fijn: op het dak van het Kadegebouw komt een horecapaviljoen waar je relaxt kunt genieten van een kop koffie met uitzicht op de binnenstad.

Smakkelaarspark biedt straks plek aan 140 woningen in het midden huursegment, de vrije sector huur en de vrije sector koop. Voor ondernemers is pal naast Utrecht CS en Hoog Catharijne 3.300 m2 kantoorruimte beschikbaar op misschien wel het best bereikbare plekje van de stad. En er zijn tal van mogelijkheden voor horeca, de creatieve industrie en culturele sector.

PLANNING
BEREIKBAARHEID

JOUW PLEK
IN DE STAD,
DICHTBIJ DE
REST VAN DE
WERELD

Smakkelaarspark biedt je een veilige en vertrouwde plek om thuis te komen. Tegelijkertijd is het een ideaal vertrekpunt om de stad in te gaan of deze even te verlaten.

 

Een aantal overgangen en bruggen maken het je makkelijk om het Utrechtse stadshart binnen te gaan: lopend ben je in één minuut in Hoog Catharijne en in twee minuten ben je bij TivoliVredenburg of op Utrecht CS. En dan gaat het snel: binnen 20 minuten ben je met de trein in Amsterdam, binnen een half uurtje op Schiphol. En, waarom niet: regel een bootje en vaar op je gemak de stad uit.

NIEUWS
01.07.20

Sneak preview: wandelen langs Smakkelaarspark


lees meer
01.07.20

Bekijk het start bouw moment!


lees meer
01.07.20

Bouwwerkzaamheden 16 – 21 juni 2021


lees meer
09.06.20

Aanpassing planning nachtwerkzaamheden


lees meer
15.05.20

Start bouwwerkzaamheden fase 1


lees meer
05.09.19

Smakkelaarspark 2.0: het ontwerp is vernieuwd!


lees meer
16.08.19

Informatieavond bestemmingsplan


lees meer

+ bekijk oudere berichten
1 / 3
CONTACT

Wil je wonen aan het boeiendste stukje natuurgebied in de stad? Je bedrijf hier vestigen, een restaurant of bar openen? Invulling geven aan culturele mogelijkheden in Smakkelaarspark?

 

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent wonen en werken op Smakkelaarspark. Lukt het inschrijven niet? Mail ons dan via info@smakkelaarspark.nl!

Ontwikkelaar

Algemene vragen en
opmerkingen:
info@smakkelaarspark.nl

Overlast/calamiteiten: bouw@smakkelaarspark.nl

cookies privacy policy

© copyright 2020 Lingotto

cookies privacy policy

© copyright 2020 Lingotto