Nieuws

09.06.20

Aanpassing planning nachtwerkzaamheden

Beste buren van het Smakkelaarspark,

 

Afgelopen weekend zijn aannemer Dura Vermeer en Kandt begonnen met het boren van de heipalen voor het project Smakkelaarspark. Vanwege de complexe locatie – ingeklemd tussen busbanen en het spoor – is het boren van heipalen niet eenvoudig. Dit gebeurt in vier weekenden in juni. De bussen worden gedurende deze periode omgeleid, waardoor de aannemer heiwerk kan verrichten. Om zoveel mogelijk aaneengesloten door te kunnen werken en de totale overlast te beperken, was het oorspronkelijke idee is om in de nachten in juni door te werken.

In het eerste weekend zijn er echter enkele klachten vanuit directe omwonenden en hotelgasten bij ons binnengekomen. Ook van bewoners die verderop in De Syp en in de Radboudveste wonen. Dit is niet de start die wij wilden maken, en dit past ook niet in het voortraject dat we hebben doorlopen.

Met de aannemer zijn wij in overleg geweest en komen tot de conclusie dat er meer rekening gehouden had moeten worden met de omgeving gedurende de nachtelijke werkzaamheden om het piekgeluid te voorkomen (denk aan het geluid van staal-op-staal).

 

KLIK HIER OM DE VOLLEDIGE NIEUWSBRIEF TE BEKIJKEN!

1/1 Impressie Smakkelaarspark